מדיניות הפרטיות

מדיניות פרטיות זו ("מדיניות") מתארת ​​כיצד המידע המאפשר זיהוי אישי ("מידע אישי") שאתה יכול לספק באתר nama-collection.com ("אתר" או "שירות") וכל אחד ממוצריו ושירותיו הקשורים אליו (באופן קולקטיבי). , "שירותים") נאספים, מוגנים ומשתמשים בהם. זה גם מתאר את האפשרויות העומדות בפניך בנוגע לשימוש שלנו במידע האישי שלך וכיצד תוכל לגשת ולעדכן מידע זה. מדיניות זו מהווה הסכם משפטי מחייב בינך ("משתמש", "אתה" או "שלך") לבין NAMA ("NAMA", "אנו", "אותנו" או "שלנו"). על ידי כניסה ושימוש באתר ובשירותים, אתה מאשר שקראת, הבנת והסכמת להיות מחויב לתנאי מדיניות זו. מדיניות זו אינה חלה על נוהלי חברות שאיננו בבעלותנו או בשליטתם, או על אנשים שאיננו מעסיקים או מנהלים.

איסוף מידע אוטומטי

העדיפות העליונה שלנו היא אבטחת נתוני הלקוחות, וככזו אנו מפעילים את מדיניות ללא יומני. אנו עשויים לעבד רק נתוני משתמשים מינימליים, רק ככל שיהיה צורך בהחלט לתחזק את האתר והשירותים. מידע שנאסף משמש באופן אוטומטי רק כדי לזהות מקרים פוטנציאליים של התעללות ולקביעת מידע סטטיסטי לגבי השימוש והתנועה באתר ובשירותים. מידע סטטיסטי זה אינו נצבר בדרך אחרת באופן שיזהה כל משתמש מסוים במערכת.

איסוף מידע אישי

אתה יכול לגשת לאתר ולשירותים ולהשתמש בו בלי לספר לנו מי אתה או לחשוף מידע כלשהו לפיו מישהו יכול לזהות אותך כאדם ספציפי וניתן לזיהוי. אם, עם זאת, ברצונך להשתמש בחלק מהתכונות באתר, ייתכן שתתבקש לספק מידע אישי מסוים (למשל שמך וכתובת הדואר האלקטרוני שלך). אנו מקבלים ומאחסנים כל מידע שתספק לנו ביודעין בעת ​​יצירת חשבון, רכישה או מילוי כל טופס מקוון באתר. במידת הצורך, מידע זה עשוי לכלול את הדברים הבאים:

- פרטים אישיים כגון שם, ארץ מגורים וכו '.
- פרטי קשר כגון כתובת דוא"ל, כתובת וכו '.
- פרטי חשבון כגון שם משתמש, מזהה משתמש ייחודי, סיסמה וכו '.

חלק מהמידע שאנו אוספים הוא ישירות ממך דרך האתר והשירותים. עם זאת, אנו עשויים גם לאסוף מידע אישי אודותיך ממקורות אחרים כגון מאגרי מידע ציבוריים ושותפי השיווק המשותפים שלנו. אתה יכול לבחור שלא לספק לנו את המידע האישי שלך, אך אז לא תוכל לנצל חלק מהתכונות באתר. משתמשים שאינם בטוחים באיזה מידע חובה מוזמנים ליצור איתנו קשר.

שימוש ועיבוד מידע שנאסף

על מנת להפוך את האתר והשירותים לזמינים עבורך, או כדי לעמוד בהתחייבות חוקית, ייתכן שנצטרך לאסוף ולהשתמש במידע אישי מסוים. אם אינך מספק את המידע שאנו מבקשים, ייתכן שלא נוכל לספק לך את המוצרים והשירותים המבוקשים. כל המידע שאנחנו אוספים ממך עשוי לשמש למטרות הבאות:

- צור ונהל חשבונות משתמש
- מילוי וניהול הזמנות
- לספק מוצרים או שירותים
- שלח תקשורת שיווקית וקידומית
- לענות לפניות ולהציע תמיכה
- העבירו פרסום ממוקד
- אכוף תנאים והגבלות ומדיניות
- הגן מפני התעללות ומשתמשים זדוניים
- לענות לבקשות משפטיות ולמנוע פגיעה
- הפעל והפעל את האתר והשירותים

עיבוד המידע האישי שלך תלוי באופן האינטראקציה שלך עם האתר והשירותים, היכן אתה נמצא בעולם ואם אחד מהדברים הבאים חל: (i) נתת את הסכמתך למטרות ספציפיות אחת או יותר; אולם, זה לא חל, בכל פעם שעיבוד המידע האישי כפוף לחוק פרטיות הצרכן של קליפורניה או לחוק הגנת המידע האירופי; (ii) מסירת מידע הכרחית לביצוע הסכם איתך ו / או לכל התחייבות לפני החוזה; (ג) עיבוד הכרחי לצורך עמידה בהתחייבות חוקית שאתה כפוף לה; (iv) עיבוד קשור למשימה המתבצעת לטובת הציבור או בהפעלת סמכות רשמית המוטלת עלינו; (v) עיבוד הכרחי למטרות האינטרסים הלגיטימיים הרדופים אחרינו או על ידי צד שלישי.

שים לב כי על פי חקיקות מסוימות אנו עשויים להיות רשאים לעבד מידע עד שתתנגד לעיבוד כזה (על ידי ביטול הסכמה), ללא צורך להסתמך על הסכמה או על כל אחד מהבסיסים המשפטיים הבאים להלן. בכל מקרה, נשמח להבהיר את הבסיס המשפטי הספציפי שחל על העיבוד, ובפרט האם מסירת המידע האישי הינה דרישה סטטוטורית או חוזית, או דרישה הכרחית להתקשרות בחוזה.

חיוב ותשלומים

אנו משתמשים במעבדי תשלום של צד שלישי כדי לסייע לנו בעיבוד פרטי התשלום שלך בצורה מאובטחת. השימוש של מעבדי צד שלישי כאמור במידע האישי שלך נשלט על ידי מדיניות הפרטיות שלהם, אשר עשויה להכיל או לא להגן על פרטיות כמגן כמדיניות זו. אנו ממליצים לך לעיין במדיניות הפרטיות שלהם.

ניהול מידע

אתה יכול למחוק מידע אישי מסוים שיש לנו אודותיך. המידע האישי שאתה יכול למחוק עשוי להשתנות עם שינוי האתר והשירותים. כאשר אתה מוחק מידע אישי, עם זאת, אנו עשויים לשמור עותק של המידע האישי שלא הומלץ ברשומותינו למשך הזמן הדרוש כדי לעמוד בהתחייבויותינו כלפי שותפינו ושותפינו, ולמטרות המתוארות להלן.

גילוי מידע

בהתאם לשירותים המבוקשים או במידת הצורך להשלמת עסקה כלשהי או לספק שירות כלשהו שביקשת, אנו עשויים לחלוק את המידע שלך בהסכמתך עם צדדים שלישיים מהימנים שלנו שעובדים איתנו, כל שלוחות וחברות בנות אחרות שאנחנו מסתמכים עליהן הפעלת האתר והשירותים העומדים לרשותך. איננו חולקים מידע אישי עם צדדים שלישיים שאינם קשורים. ספקי שירותים אלה אינם מורשים להשתמש במידע שלך או לחשוף אותו, למעט במידת הצורך לביצוע שירותים מטעמנו או לעמידה בדרישות החוק. אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך למטרות אלה רק עם צדדים שלישיים שמדיניות הפרטיות שלהם תואמת את שלנו או שמסכימים לציית למדיניות שלנו ביחס למידע האישי. לצדדים שלישיים אלה ניתנים מידע אישי הנחוץ להם רק על מנת לבצע את תפקידיהם המיועדים, ואיננו מאשרים להם להשתמש או לחשוף מידע אישי למטרות שיווק או מטרות אחרות שלהם.

אנו נחשוף כל מידע אישי שאנו אוספים, נשתמש או נקבל אם נדרש או מותר על פי החוק, כגון עמידה בזימון, או הליך משפטי דומה, וכאשר אנו מאמינים בתום לב כי חשיפה נחוצה כדי להגן על זכויותינו, להגן על בטיחות או שלומם של אחרים, חקירת הונאה או מענה לבקשה ממשלתית.

במקרה שאנו עוברים מעבר עסקי, כגון מיזוג או רכישה על ידי חברה אחרת, או מכירה של כל נכסיה או חלקם, חשבון המשתמש שלך והמידע האישי שלך יהיו ככל הנראה בין הנכסים שהועברו.

שמירת מידע

אנו נשמור ונשתמש במידע האישי שלך לתקופה הדרושה כדי לעמוד בהתחייבויותינו החוקיות, לפתור סכסוכים ולאכוף את הסכמינו אלא אם כן נדרשת או מותרת תקופת שמירה ארוכה יותר על פי החוק. אנו עשויים להשתמש בכל הנתונים המצטברים שמקורם במידע האישי שלך או המשלבים אותו לאחר שתעדכן אותו או תמחק אותו, אך לא באופן שיזהה אותך באופן אישי. לאחר תום תקופת השמירה, המידע האישי יימחק. לכן לא ניתן לאכוף את הזכות לגישה, את הזכות למחיקה, את הזכות לתיקון ואת הזכות לניידות נתונים לאחר תום תקופת השמירה.

העברת מידע

בהתאם למיקום שלך, העברת נתונים עשויה לכלול העברה ואחסון של המידע שלך במדינה אחרת משלך. אתה רשאי ללמוד על הבסיס החוקי של העברת מידע למדינה מחוץ לאיחוד האירופי או לכל ארגון בינלאומי המופעל על ידי החוק הבינלאומי הציבורי או שהוקם על ידי שתי מדינות או יותר, כגון האו"ם, ועל אמצעי הביטחון שננקטו על ידי אותנו כדי להגן על המידע שלך. אם העברה כזו מתבצעת, תוכל לברר פרטים נוספים על ידי בדיקת הסעיפים הרלוונטיים במדיניות זו או בירור איתנו באמצעות המידע המופיע בסעיף אנשי הקשר.

זכויות המשתמשים

אתה רשאי לממש זכויות מסוימות בנוגע למידע שלך שעובד על ידינו. בפרט, יש לך את הזכות לעשות את הדברים הבאים: (i) יש לך את הזכות למשוך את הסכמתך כאשר נתת בעבר את הסכמתך לעיבוד המידע שלך; (ii) יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המידע שלך אם העיבוד מתבצע על בסיס חוקי שאינו הסכמה; (ג) יש לך את הזכות ללמוד אם מידע מעובד על ידינו, לקבל גילוי בנוגע להיבטים מסוימים של העיבוד ולקבל עותק של המידע שעובר עיבוד; (iv) יש לך את הזכות לאמת את נכונות המידע שלך ולבקש שיעודכן או יתוקן; (v) יש לך את הזכות, בנסיבות מסוימות, להגביל את עיבוד המידע שלך, ובמקרה זה לא נעבד את המידע שלך למטרה אחרת מלבד לאחסן אותו; (vi) יש לך את הזכות, בנסיבות מסוימות, לקבל את מחיקת המידע האישי שלך מאתנו; (vii) יש לך את הזכות לקבל את המידע שלך בפורמט מובנה, נפוץ וקריא במכונה, ואם הדבר אפשרי מבחינה טכנית, להעביר אותו לבקר אחר ללא כל הפרעה. הוראה זו ישימה בתנאי שהמידע שלך מעובד באמצעים אוטומטיים וכי העיבוד מבוסס על הסכמתך, על חוזה שאתה חלק ממנו או על התחייבויות לפני החוזה.

הזכות להתנגד לעיבוד

כאשר מידע אישי מעובד למען האינטרס הציבורי, בהפעלת סמכות רשמית המוקנית לנו או למטרות האינטרסים הלגיטימיים הנמשכים על ידינו, אתה רשאי להתנגד לעיבוד כזה על ידי מתן עילה הקשורה למצבך הספציפי כדי להצדיק את הִתנַגְדוּת. עליכם לדעת כי עם זאת, במידה והמידע האישי שלכם יעובד למטרות שיווק ישיר, תוכלו להתנגד לעיבוד זה בכל עת מבלי לספק כל הצדקה. כדי ללמוד אם אנו מעבדים מידע אישי למטרות שיווק ישיר, אתה יכול להתייחס לסעיפים הרלוונטיים במסמך זה.

זכויות הגנה על נתונים לפי GDPR

אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי (EEA), יש לך זכויות הגנה מסוימות על נתונים ו- NAMA שואפת לנקוט בצעדים סבירים כדי לאפשר לך לתקן, לתקן, למחוק או להגביל את השימוש במידע האישי שלך. אם ברצונך לקבל מידע על המידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך ואם ברצונך להסיר אותו מהמערכות שלנו, אנא פנה אלינו. בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות להגנה על נתונים הבאים:

- יש לך את הזכות לבקש גישה למידע האישי שלך שאנו שומרים ויש לך אפשרות לגשת למידע האישי שלך.
- יש לך את הזכות לבקש שנתקן כל מידע אישי שאתה סבור שאינו מדויק. יש לך גם את הזכות לבקש מאיתנו להשלים את המידע האישי שלדעתך אינו שלם.
- יש לך זכות לבקש למחוק את המידע האישי שלך בתנאים מסוימים של מדיניות זו.
- יש לך זכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.
- יש לך זכות לבקש הגבלות על עיבוד המידע האישי שלך. כאשר אתה מגביל את עיבוד המידע האישי שלך, אנו עשויים לאחסן אותו אך לא נעבד אותו הלאה.
- יש לך את הזכות לקבל עותק של המידע שיש לנו בפורמט מובנה, קריא למכונה ונמצא בשימוש נפוץ.
- יש לך גם את הזכות לבטל את הסכמתך בכל עת ש- NAMA הסתמכה על הסכמתך לעבד את המידע האישי שלך.

יש לך את הזכות להתלונן בפני רשות להגנת נתונים על איסוף ושימוש במידע האישי שלך. לקבלת מידע נוסף, אנא צרו קשר עם הרשות המקומית להגנת נתונים באזור הכלכלי האירופי (EEA).

זכויות פרטיות בקליפורניה

בנוסף לזכויות כמוסבר במדיניות זו, תושבי קליפורניה המספקים מידע אישי (כהגדרתם בחוק) לקבלת מוצרים או שירותים לשימוש אישי, משפחתי או משק בית רשאים לבקש ולקבל מאתנו אחת לשנה קלנדרית. , מידע על המידע האישי ששיתפנו, אם בכלל, עם עסקים אחרים לשימושים שיווקיים. במידת הצורך, מידע זה יכלול את קטגוריות המידע האישי ואת שמותיהם וכתובותיהם של אותם עסקים איתם שיתפנו מידע אישי זה בשנה הקלנדרית המוקדמת ביותר (למשל, בקשות שהוגשו בשנה הנוכחית יקבלו מידע על השנה הקודמת) . לקבלת מידע זה אנא פנה אלינו.

כיצד לממש זכויות אלה

כל בקשה למימוש זכויותיך יכולה להיות מופנית ל- NAMA באמצעות פרטי הקשר המופיעים במסמך זה. לידיעתך, אנו עשויים לבקש ממך לאמת את זהותך לפני שנענה לבקשות כאלה. על בקשתך לספק מידע מספיק המאפשר לנו לאמת שאתה האדם שאתה טוען שאתה או שאתה הנציג המורשה של אדם כזה. עליך לכלול פרטים מספיקים כדי לאפשר לנו להבין כראוי את הבקשה ולהגיב לה. איננו יכולים לענות לבקשתך או לספק לך מידע אישי אלא אם כן נוודא תחילה את זהותך או סמכותך להגיש בקשה כזו ונאשר כי המידע האישי מתייחס אליך.

פרטיות ילדים

אנו לא אוספים ביודעין מידע אישי מילדים מתחת לגיל 18. אם אתה מתחת לגיל 18, אל תגיש מידע אישי דרך האתר והשירותים. אנו מעודדים הורים ואפוטרופוסים חוקיים לפקח על השימוש באינטרנט של ילדיהם ולעזור באכיפת מדיניות זו על ידי הנחיית ילדיהם לעולם לא לספק מידע אישי דרך האתר והשירותים ללא רשותם. אם יש לך סיבה להאמין שילד מתחת לגיל 18 מסר לנו מידע אישי באמצעות האתר והשירותים, אנא פנה אלינו. עליך להיות גם בגיל 16 לפחות כדי להסכים לעיבוד המידע האישי שלך במדינתך (במדינות מסוימות אנו עשויים לאפשר להורה או לאפוטרופוס שלך לעשות זאת בשמך).

אל תעקוב אחר אותות

חלק מהדפדפנים משלבים תכונה אל תעקוב שתסמן לאתרים שאתה מבקר שאתה לא רוצה לעקוב אחר הפעילות המקוונת שלך. מעקב אינו זהה לשימוש או לאיסוף מידע בקשר לאתר. למטרות אלה, מעקב מתייחס לאיסוף מידע המאפשר זיהוי אישי מצרכנים המשתמשים באתר או בשירות מקוון או מבקרים בזמן שהם עוברים על פני אתרים שונים לאורך זמן. האתר והשירותים אינם עוקבים אחר מבקריו לאורך זמן ועל פני אתרי צד ג '. עם זאת, אתרי צד שלישי מסוימים עשויים לעקוב אחר פעילויות הגלישה שלך כאשר הם מציגים לך תוכן, מה שמאפשר להם להתאים את מה שהם מציגים לך.

פרסומות

אנו עשויים לאפשר לחברות צד שלישי מסוימות לעזור לנו להתאים פרסום שלדעתנו עשוי לעניין את המשתמשים ולאסוף ולהשתמש בנתונים אחרים אודות פעילויות המשתמש באתר. חברות אלה עשויות להציג מודעות העשויות להציב קובצי Cookie ולעקוב אחר דרך התנהגות המשתמשים.

שיווק בדואר אלקטרוני

אנו מציעים עלוני מידע אלקטרוניים אליהם אתה רשאי להירשם מרצונך בכל עת. אנו מתחייבים לשמור על סודיות כתובת הדואר האלקטרוני שלך ולא נחשוף את כתובת הדואר האלקטרוני שלך לצדדים שלישיים כלשהם, למעט כפי שמותר בסעיף השימוש והעיבוד במידע או לצורך שימוש בספק צד שלישי לשליחת דוא"ל מסוג זה. אנו נשמור על המידע שנשלח באמצעות דואר אלקטרוני בהתאם לחוקים ולתקנות החלים.

בהתאם לחוק CAN-SPAM, כל הדואר האלקטרוני שנשלח מאיתנו יציין בבירור מיהו הדואר האלקטרוני ויספק מידע ברור כיצד ליצור קשר עם השולח. אתה יכול לבחור להפסיק לקבל את הניוזלטר או הודעות הדוא"ל השיווקיות שלנו על ידי ביצוע ההוראות לביטול הרישום הכלולות בהודעות דוא"ל אלה או על ידי פנייה אלינו. עם זאת, תמשיך לקבל הודעות דוא"ל חיוניות בנושא עסקות.

קישורים למשאבים אחרים

האתר והשירותים מכילים קישורים למשאבים אחרים שאינם בבעלותנו או בשליטתנו. שים לב שאיננו אחראים לשיטות הפרטיות של משאבים אחרים כאלה או של צדדים שלישיים. אנו ממליצים לך להיות מודעים כשאתה עוזב את האתר והשירותים ולקרוא את הצהרות הפרטיות של כל משאב ומשאב העשוי לאסוף מידע אישי.

אבטחת מידע

אנו מאבטחים מידע שאתה מספק בשרתי מחשב בסביבה מבוקרת ומאובטחת, מוגנת מפני גישה, שימוש או גילוי בלתי מורשים. אנו מקפידים על אמצעי הגנה מינהליים, טכניים ופיזיים סבירים במטרה להגן מפני גישה בלתי מורשית, שימוש, שינוי וגילוי של מידע אישי בשליטתו ובאחריותו. עם זאת, לא ניתן להבטיח העברת נתונים דרך האינטרנט או הרשת האלחוטית. לכן, בעוד אנו שואפים להגן על המידע האישי שלך, אתה מאשר כי (ט) יש מגבלות אבטחה ופרטיות של האינטרנט שאינן בשליטתנו; (ii) לא ניתן להבטיח את האבטחה, השלמות והפרטיות של כל המידע והנתונים שהוחלפו בינך לבין האתר והשירותים; ו- (iii) כל מידע ונתונים כאמור עשויים להופיע או להתעסק בהם על ידי צד שלישי, למרות המאמצים הטובים ביותר.

הפרת נתונים

במקרה שנהיה מודעים לכך שאבטחת האתר והשירותים נפגעה או שהמידע האישי של המשתמשים נחשף לצדדים שלישיים שאינם קשורים כתוצאה מפעילות חיצונית, כולל, אך לא רק, התקפות אבטחה או הונאה, אנו שומרים על זכות לנקוט באמצעים המתאימים באופן סביר, כולל, אך לא רק, חקירה ודיווח, כמו גם הודעה ושיתוף פעולה עם רשויות אכיפת החוק. במקרה של הפרת נתונים, אנו נעשה מאמצים סבירים להודיע ​​לאנשים שנפגעו אם אנו סבורים כי קיים סיכון סביר לפגיעה במשתמש כתוצאה מההפרה או אם נדרשת הודעה אחרת על פי החוק. כשאנחנו עושים זאת, נפרסם הודעה באתר, נשלח לך דוא"ל.

שינויים ותיקונים

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות מדיניות זו או את תנאיה הנוגעים לאתר ולשירותים מעת לעת על פי שיקול דעתנו ונודיע לך על כל שינוי מהותי באופן הטיפול במידע האישי. כשאנחנו כן, נשנה את התאריך המעודכן בתחתית עמוד זה. אנו עשויים גם להודיע ​​לך בדרכים אחרות לפי שיקול דעתנו, כגון באמצעות פרטי קשר שמסרת. כל גרסה מעודכנת של מדיניות זו תיכנס לתוקף מיד עם פרסום המדיניות המתוקנת אלא אם כן צוין אחרת. המשך השימוש שלך באתר ובשירותים לאחר המועד האפקטיבי של המדיניות המתוקנת (או פעולה כזו שצוינה באותה תקופה) יהווה הסכמתך לשינויים אלה. עם זאת, לא, ללא הסכמתך, נשתמש במידע האישי שלך באופן שונה באופן מהותי מהנאמר במועד איסוף המידע האישי שלך.

קבלת מדיניות זו

אתה מאשר כי קראת מדיניות זו ומסכים לכל התנאים וההגבלות שלה. על ידי גישה והשימוש באתר ובשירותים אתה מסכים להיות מחויב למדיניות זו. אם אינך מסכים לעמוד בתנאי תקנון זה, אינך מורשה לגשת לאתר או לשירותים או להשתמש בהם.

יצירת קשר איתנו

אם ברצונך ליצור איתנו קשר כדי להבין יותר אודות מדיניות זו או ברצונך ליצור איתנו קשר בכל נושא הנוגע לזכויות הפרט ולמידע האישי שלך, תוכל לעשות זאת באמצעות טופס יצירת הקשר או לשלוח דוא"ל לכתובת info@nama-collection.com .

מסמך זה עודכן לאחרונה בחודש מאי 3, 2021